042-284600

Om oss

Ekonomihuset Redovisning i Helsingborg AB är en redovisningsbyrå som bildades 1987. Vi är auktoriserade redovisningskonsulter som är medlemmar i FAR, vilket garanterar kvaliteten i det arbete vi utför.

Vi är framför allt inriktade på att hjälpa små och medelstora företag inom alla olika typer av branscher och företagsformer. Vi erbjuder även deklarationsrådgivning för privatpersoner.

Byrån har funnits i många år och är väletablerad, vilket innebär att vi har en väldigt bred kompetens och lång erfarenhet av våra tjänster. Vi arbetar alltid nära våra kunder för att kunna erbjuda den bästa lösningen.

I vårt kontaktnät ingår revisorer och skattejurister som vi samarbetat med genom åren. Vi kan även förmedla kontakt med banker, advokater samt försäkringsbolag.

Vi arbetar efter följande ledord:

Personlighet

Du är unik!

Hos oss får du en personlig kontaktperson som är väl insatt i just din verksamhet. Alla uppdrag är olika och du som kund är unik, därför anpassar vi alltid vårt arbete efter dina behov och önskemål.

Kunskap

Kvalitetssäkerhet!

Kunskap är oerhört viktigt för att vi ska kunna utföra vårt arbete på bästa sätt. För oss betyder även kunskap effektivitet. Vi försäkrar dig om en bred kompetens och ett kvalitetssäkrat utfört arbete. Så att du ska kunna fokusera på det som är viktigt för dig – din verksamhet!

Engagemang

Vi brinner!

Vi utför alltid vårt arbete med stort engagemang. Våra kunders verksamheter är det viktigaste för oss och vi brinner verkligen för att leverera de bästa lösningarna. Alltid!

Tillgänglighet

Vi finns här när du behöver oss!

Vårt kontor är beläget i centrala Helsingborg med bra parkeringsmöjligheter. Genom att välja ett samarbete med oss så försäkrar du dig om att din ekonomifunktion alltid fungerar, så att du slipper att riskera onödiga och kostsamma driftstopp vid sjukdom eller annan frånvaro.